Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnosten.net - Ervaringen paragnost Oceana
  Gratis hulp van online paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Oceana
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnosten.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Wat een lieve vrouw is Oceana. Ik heb zojuist een warme, liefdevolle en eerlijk consult gehad. Oceana zeg waar het op staat het klopt gewoon. Dankjewel hiervoor, de warme groet van mijn moeder. Ik bel zeker terug.




Ervaring van Desiree met paragnost Oceana   Ervaring van Desiree met paragnost Oceana   Ervaring van Desiree geplaatst op 7 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Een heel lief, en speciaal mens.
Doordat mijn vaste consulte niet online was, en ik even iemand moest spreken, had ik haar opgebeld.
Ik dacht even mijn verhaal kort uit te leggen, maar met alleen een naam en leeftijd wist ze alles te vertellen, zonder zelf 1 ding te moeten zeggen.
Zeer speciaal en mooi.




Ervaring van Joy met paragnost Oceana   Ervaring van Joy met paragnost Oceana   Ervaring van Joy geplaatst op 30 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Oceana, ik spreek je al een tijdje. Soms in paniek, maar elke keer is het raak. Je zegt niet alleen dingen uitkomen maar ook stel je mij gerust. Je maakt er verder ook geen probleem van of we heel even bellen of een uitgebreid consult. Het is erg fijn om met je te praten. Het doet me ook heel goed om te horen dat ik spiritueel ben gegroeid. Heb de adviezen van toen aangepast. Ben er nog lang niet maar met jouw hulp kom er zeker wel. Ik wil je dan ook oprecht bedanken voor alle gesprekken. Ben nog steeds verbaasd dat je bepaalde dingen zag die je niet kon weten. Zelfs nog soms voor ik wat zeg weet je het precies. Ik heb alle vertrouwen in je voorspellingen, dat kan ook niet anders, want tot nu toe is alles uitgekomen. Ik spreek je binnenkort weer. Veel liefs Cynthia.




Ervaring van Cynthia met paragnost Oceana   Ervaring van Cynthia met paragnost Oceana   Ervaring van Cynthia geplaatst op 25 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Beste Oceana, wat ben jij een geweldig lief mens. Je bent duidelijk, eerlijk, warm en draait niet om de brei heen. Ik houd vol qua solliciteren en laat je weten als ik zelf weer verdere stappen heb gezet.
Gezonde groet, Astrid.




Ervaring van astrid met paragnost Oceana   Ervaring van astrid met paragnost Oceana   Ervaring van astrid geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Ik heb al een paar keer contact gehad met Oceana. Haar stem klinkt als een toffe lieve warme dame. En dat is ze ook. Ik heb haar gebeld met wat in mijn ogen iedere keer een onozele lacherige situatie was in mijn gedachten maar in mijn hart bloedserieus. Zij heeft naar mij geluisterd en niet alleen met haar oren. Maar met hart en ziel. Ze maakt mijn onrustig gevoel en onrustig hoofd rustig. Ze tovert een glimlach op mijn gezicht. Ze vertelt eerlijk wat ze ziet en doorkrijgt hoe raar het voor mij soms klinkt. Ook al snap ik er soms niets van. Ze zegt gelijk ze het doorkrijgt. En verduidelijkt indien nodig. Kan echt mijn hart en zorgen kwijt bij haar. Ik wou soms dat ik haar eerder gebeld had. Haar eerder ontmoet had. De tijd zal toen nog niet rijp geweest zijn. Maar ik vertrouw en geloof op haar. En waarom ? Omdat ik me heel goed voel bij haar. Haar voorspellingen komen niet alleen uit maar ze voelt vertrouwd voor mij. En dat is de reden dat ik altijd op haar bel als ze online is.




Ervaring van Evy met paragnost Oceana   Ervaring van Evy met paragnost Oceana   Ervaring van Evy geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Lieve Oceana, ik heb de laatste tijd al veel met je gesproken waardoor ik meer en meer de inzichten krijg die belangrijk zijn tijdens mijn spirituele reis hier op aarde. Ik ben het universum zo dankbaar dat ze jou op mijn pad gezet hebben, het trillingsniveau en de positieve, inzichtrijke en warme gesprekken geven mij zo een boost dat ik het leven echt wel omarm met liefde en licht. Jij bent een engel op aarde voor mij. Dat je nog veel mensen zo mag blijven helpen dan komt het wel in orde met de mensheid. Veel liefde en licht voor jou.




Ervaring van Ann met paragnost Oceana   Ervaring van Ann met paragnost Oceana   Ervaring van Ann geplaatst op 17 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Beste Oceana,

Wat een mooie naam, als mooie service die u heeft verleend. Een vrouw die oprecht overkomt en haar best heeft gedaan om mij in mijn moeilijke levensfase te begeleiden. Dank u wel, hiervoor. Ik heb een zeer prettig en positief gesprek met u ervaren. Bedankt voor de hulp.

Veel groetjes,
Vandhana.




Ervaring van Vandhana met paragnost Oceana   Ervaring van Vandhana met paragnost Oceana   Ervaring van Vandhana geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Wat een fijn consult. Ik ben zeer dankbaar wat je me mee hebt gegeven voor mijn echtgenoot. Ben zeer benieuwd en houd je op de hoogte of het uitkomt. Echt eens deze vrouw bellen ze geeft ineens ook goede raad en een goed gevoel. Zodra er iets uitkomt laat ik dat weten. Corona is voorlopig de enige spelbreker. Tot later.




Ervaring van Anja met paragnost Oceana   Ervaring van Anja met paragnost Oceana   Ervaring van Anja geplaatst op 13 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Super. Deze dame kan heel goed invoelen.




Ervaring van DN met paragnost Oceana   Ervaring van DN met paragnost Oceana   Ervaring van DN geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Een mooie reading gehad met Oceana. Geen vraag is voor Oceana vreemd of te veel. Tot gauw en veel liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Oceana   Ervaring van Anoniem met paragnost Oceana   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Lieve Oceana,
Bedankt voor het mooie consult , ik bel je zeker terug.




Ervaring van L met paragnost Oceana   Ervaring van L met paragnost Oceana   Ervaring van L geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnosten.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnosten.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnosten.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnosten.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden